Toepassing

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

Copyrights

Op alle door CRZ verstrekte informatie, de vormgeving van de website en op de website aanwezige voorzieningen is copyright van toepassing uitgezondert van die zaken waarbij uitdrukkelijk is vermeld dat het copyright bij een ander berust.

 

Gegevens op de website

Een bezoeker van CRZ mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in raymonddezeeuw.nl opgeslagen informatie zonder toestemming van CRZ via een openbaar of een eigen netwerk openbaar maken of verveelvoudigen.

 

Informatie op deze website

De informatie op deze website is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. 
Hoewel bij de samenstelling van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. 
CRZ erkent dan ook geen aansprakelijkheid voor hetgeen op deze website is vermeld noch voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.
Daarnaast is CRZ niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Disclaimer CRZ

Naar linkedin
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
c  o  s  m  e  t  i  s  c  h    a  r  t  s  -  f  l  e b  o  l  o  o  g
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
Naar facebook
Dutch college of Phlebology
Benelux vereniging voor flebologie
Nederlands samenwerkingsverband artsen schoonheidsspecialisten