Stylage

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Als cosmetisch arts kan je een product uit de Stylage lijn aanbevelen, dat voor jou het meest is geschikt. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Juvederm Met meer dan 16 miljoen anti-rimpelbehandelingen is Juvéderm® een gamma filler speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Bestrijd de tekens van het ouder worden en benadrukt uw natuurlijke schoonheid op een subtiele wijze. Juvéderm® helpt u bij het verkrijgen van een authentieke look waar u gelukkig mee zult zijn.
Bo medical technologies bo medical wil op maatschappelijk verantwoorde wijze bijdragen aan de samenleving als geheel en aan het welzijn van de mensen in het bijzonder. bo medical is daarom actief op zoek nieuwe productconcepten en vormen van distributie om zo bij te kunnen dragen aan de toegankelijkheid en beschikbaarheid van cosmetische zorg in de Benelux.
Allergan Onze focus zorgt voor een sterke betrokkenheid met medische specialisten en we besteden bijzondere aandacht aan hun behoeften, om samen de zorg voor de patiënt te kunnen verbeteren.
Laservision Laservision Instruments B.V. is opgericht in 1990 en kan als private onderneming volledig onafhankelijk en servicegericht naar haar klanten opereren met als doel het bevorderen van de technische kwaliteit van medische behandelingen door het leveren van innovatieve apparatuur.
Esaote

Esaote is één van 's werelds toonaangevende fabrikant van medische diagnostische systemen en internationaal erkend als een wereldleider in extremiteit MRI. De Esaote Group is ook een van de belangrijkste aanbieders voor Healthcare Informatics.

Medi Als fabrikant van medisch hulpmiddelen, is medi zeer bewust met kwaliteit bezig.
Product- en systeemcertificaten tonen aan, dat aan alle wettelijke eisen wordt voldaan. Ter bescherming van de hoog gestelde eisen heeft medi Bayreuth een eigen kwaliteitsmanagemnt opgebouwd, dat volgens de ISO 9000 serie gecertficeerd.
   
TEOSYAL is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. TEOSYAL is verkrijgbaar in acht varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van fijne lijntjes, het verbeteren van gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen. TEOSYAL kan geïnjecteerd worden in: het gehele gelaat, hals en handen.

Overzicht van onze merken

Naar linkedin
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
c  o  s  m  e  t  i  s  c  h    a  r  t  s  -  f  l  e b  o  l  o  o  g
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
Naar facebook
Dutch college of Phlebology
Benelux vereniging voor flebologie
Nederlands samenwerkingsverband artsen schoonheidsspecialisten