Schimmel(kalk)nagels bij CRZ

Algemeen

Het merendeel van de mensen schaamt zich voor schimmel- of kalknagels. Maar dat is nergens voor nodig, aangezien u niet de enige bent en u er in de meeste gevallen ook niets aan kunt doen.

Wat zijn schimmelnagels

Schimmelnagels zijn nagels die met schimmel geïnfecteerd zijn. Schimmels zijn bij iedereen op de huid en onder de nagelranden aanwezig. Pas als de schimmel je huid of nagels binnendringt en zich uitbreidt, heb je een infectie. De schimmel is besmettelijk en wordt van mens op mens overgedragen. 

Behandeling

De behandeling van kalknagels is lastig; behandeling met zalfjes en pillen verloopt moeizaam en is tijdrovend. Bovendien kunnen de pillen vervelende bijwerkingen (leverstoornissen) geven.

Gelukkig kunnen we uitkomst bieden met de laser waarbij de geleverde energie precies is gericht op schimmels. De energie wordt omgezet in warmte en leidt tot destructie van de schimmel.                            

De behandeling duurt 10-15 minuten, is niet geheel pijnloos (u voelt warmte) en is veilig. Er zijn 3 behandelingen nodig voor een duurzaam en blijvend effect. Tijdens deze behandeling worden alle 10 de nagels behandeld. Na 9-12 maanden is het aangetaste nageldeel grotendeels uitgegroeid en kunt u een aanzienlijke verbetering waarnemen.

laserbehandeling schimmelnagel

Nabehandelen

Naast deze laserbehandeling gebruikt u een antischimmelzalf, let u op uw hygiëne en dienen de schoenen regelmatig met een schimmelwerende spray besproeid te worden.

Laserbehandeling van schimmel(kalk)nagels

Kalk en schimmelnagels behandelen met behulp van een laser I Den haag, Nootdorp, Rotterdam
Naar linkedin
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
c  o  s  m  e  t  i  s  c  h    a  r  t  s  -  f  l  e b  o  l  o  o  g
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
Naar facebook
Dutch college of Phlebology
Benelux vereniging voor flebologie
Nederlands samenwerkingsverband artsen schoonheidsspecialisten