Mijn naam is Raymond de Zeeuw en ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam waar ik in 1996 mijn artsendiploma behaalde.

Direct na het artsexamen heb ik 4 jaar gewerkt als arts-assistent op de afdeling dermatologie in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Tijdens die 4 jaar ben ik veel in aanraking gekomen met patiënten die last hadden van spataderen (varices) en een open been (ulcus cruris venosum). De tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met varices en open benen is de flebologie.

In 2000 werd de flebologie een van de speerpunten van het Franciscus en heb ik een bijdrage geleverd aan het opbouwen van het Flebologisch Centrum zoals dat momenteel is gesitueerd in het Franciscus. Gedurende die periode heb ik veel klinische ervaring en kennis opgedaan op het gebied van de flebologie.

In 2007 heb ik na 10 jaar het ziekenhuis verlaten en ben ik als fleboloog gaan werken in de Polikliniek de Blaak. Ik heb daar vele patiënten mogen ontmoeten, onderzoeken en behandelen. Mijn handelingen bestonden uit de duplex diagnostiek, muller chirurgie, sclerocompressietherapie en echosclerose. 

Sinds 2012 ben ik me naast de flebologie ook gaan verdiepen in een geheel andere tak van de geneeskunde, de cosmetische geneeskunde (injectables, cryolipolysis, lasertherapie (fractional CO2 laser, vaatlaser en laseren van onychomycosis (met schimmel geïnfecteerde nagels)). Dat vergt vaak weer een gehele andere benadering van de klant, waarbij je samen gaat kijken wat de wensen zijn en wat je voor iemand kunt betekenen. 

Ik ben BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601. Daarnaast ben ik lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP), de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de Nederlandse vereniging ten behoeve van de samenwerking tussen schoonheidsspecialisten en artsen (NLSAS).

Vanaf 2015 ga ik grotendeels als zelfstandig injectable arts en fleboloog voor mijzelf aan de slag als Cosmetiek Raymond de Zeeuw (CRZ), waarbij ik samenwerkingen heb vastgelegd met praktijken en klinieken. Het is daarbij de bedoeling dat ik deze bezoek op bepaalde dagen en de klanten op locatie onderzoek en indien gewenst en mogelijk kan behandelen. Dit betreft overigens volledig onverzekerde zorg. 

Verder ben ik verbonden als fleboloog aan de Helder Kliniek van Equipe Zorgbedrijven in Den Haag, Enschede en Velp. Als injectable arts werk ik voor de Velthuis Kliniek in Den Haag en Velp en voor Kliniek Laurium in Linschoten.

Inmiddels heb ik van vele cliënten reeds vernomen dat ze graag willen weten waar ik ga werken en dat ze me willen blijven bezoeken. Dat waardeer ik ten zeerste en ik hoop dan ook de meesten van hen weer te ontmoeten op een van de locaties waar ik praktiseer.

 

Raymond de Zeeuw

 

  

 

 

Over Raymond de Zeeuw

Naar linkedin
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
c  o  s  m  e  t  i  s  c  h    a  r  t  s  -  f  l  e b  o  l  o  o  g
Cosmetiek Raymond de Zeeuw
Naar facebook
Dutch college of Phlebology
Benelux vereniging voor flebologie
Nederlands samenwerkingsverband artsen schoonheidsspecialisten