Klantenervaringen

Wie kan er nu beter over mij en mijn behandelingen vertellen dan de klant zelf. Daarom zou ik je willen vragen om een korte review achter te laten wanneer je bij mij een behandeling hebt ondergaan.

Laat gerust weten hoe je dit hebt ervaren en wat ik voor je hebt kunnen betekenen. Je kunt jouw ervaring delen via het formulier op deze pagina. Waarvoor mijn dank!

  Spataderbehandeling
  Dr. De Zeeuw werkt zeer nauwkeurig en effectief waardoor veel adertjes tegelijk kunnen worden behandeld. Na de behandeling zijn er weinig tot geen blauwe/beurse plekjes voelbaar én zichtbaar wanneer je na de eerste week de watten mag verwijderen. Ook merk ik geen stekende pijntjes of hobbels/bobbels op de behandelde plekken. Doordat de kousen twee weken dienen te worden gedragen zijn de behandelde adertjes ook snel verdwenen. Twee benen tegelijk behandelen gaat prima. Het douchen kan met een douchehoes om beide benen en het dragen van de kousen went snel. Ruime ervaring en zeer deskundige expertise met alle behandeltechnieken voor spataderen is waarom ik – zowel als patiënt als ook huidprofessional – dr. De Zeeuw ten zeerste kan aanbevelen voor het laten behandelen van zowel kleine als ook grotere spataderen.

  Caroline Goossens

   

  Injectables
  Onlangs op mijn jukbeenderen met een injectables meer volume gekregen. Dit heeft een resultaat op een groter gedeelte van mijn gezicht. Prachtig, natuurlijk resultaat. Om de frons tussen mijn wenkbrauwen te verzachten is botox geïnjecteerd.

  Wilma Westra

   

  Injectables
  Onlangs heb ik mijn lippen laten opvullen door drs R. de Zeeuw en ben ontzettend tevreden.
  Ik vond het heel erg spannend omdat het voor mij de aller eerste keer was dat ik zo’n behandeling liet doen
  En vond het heel eng om de stap te nemen omdat ik het al zolang wou maar niet goed durfte,
  maar door de fijne geruststelling en uitleg van deze dokter heb ik de behandeling toch eindelijk kunnen doen
  En kan het iedereen die twijfelt aanraden ! Ben er erg blij met het resultaat en de behandeling deed nauwelijks pijn het is zo snel gedaan.
  Ik heb een heel natuurlijk eind resultaat gekregen en zal zeker weer bij deze dokter terug komen voor eventuele nabehandeling.

  DP

   

  Overmatig transpireren
  Ik ben een aantal keren behandeld door Raymond de Zeeuw tegen overmatige transpiratie van de oksels, dit is super, ik raad het iedereen aan die hier last van heeft. Het is bijna pijnloos gegaan en ik laat het zo weer doen!

  MvR

   

  Spataderen
  Tijdens mijn eerste bezoek, werden de benen grondig onderzocht en werd met een duplex apparaat de diagnose gesteld voor de manier van behandeling. Ik heb 3 sclerotherapie sessies moeten ondergaan. Na enkele weken zichtbaar resultaat, geen ontsieringen en belangrijk de stekende pijn is afgenomen. Ik ben tevreden met de behandelingen en de nazorg. Drs. de Zeeuw is rustig, vriendelijk en een bekwaam persoon.

  mevrouw Janssen

   

  Kringen onder de ogen
  Dr de Zweeuw succeeded where others have failed. He has erased the dark circles under my eyes and washed away the tired looks.

  I.K.

   

  Samenwerking Dr de Zeeuw
  In januari 2015 is Salon Sirène, gevestigd in Berkel en Rodenrijs, een samenwerkingsverband aangegaan met Dr De Zeeuw. Zowel Dr De Zeeuw als Salon Sirène stelt hoge eisen aan kwaliteit en resultaat. Salon Sirène is een huidverbeteringssalon en is door samenwerking met Dr. De Zeeuw uitgebreid met flebologie, botox/filler en laseren schimmelnagels. Ik wilde een zeer ervaren, deskundige arts. Een arts die accuraat is, deskundig, zeer ervaren, goed met cliënten om kan gaan en zich kan inleven in datgene wat een cliënt wilt bereiken.. Dr De Zeeuw voldoet aan al deze eisen. Door samenwerking met Dr De Zeeuw kan Salon Sirène professionele behandelingen aanbieden in een luxe, ongedwongen sfeer. Hierdoor merk ik dat de medische specialisaties zeer laagdrempelig zijn voor cliënten en als zeer prettig worden ervaren. Tevens heeft elke specialisatie een prachtig resultaat en zeer tevreden cliënten.

  Bianca

   

   

  Samenwerking Dr de Zeeuw
  Dr. De Zeeuw komt bij mij in de salon mijn klanten behandelen voor injectables, botox, spataderen en kalknagels. Mijn klanten waren al best wel wat gewend dus het was voor mij vooral van belang dat mijn klanten tevreden zouden zijn. Ik moet eerlijk zeggen… wat mij nu opvalt is dat heel vaak, na een behandeling van dr de Zeeuw, mijn klanten mij spontaan aangeven dat ze heel prettig benaderd en behandeld zijn door dr de Zeeuw, en dat ze alle vertrouwen in hem hebben. Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat ik een juiste keuze heb gemaakt om met dr de Zeeuw een samenwerking aan te gaan.

  Petra de Wijs