Even voorstellen

Ik ben Raymond de Zeeuw en werk zowel als cosmetisch arts als fleboloog. Dit doe ik zowel bij grote klinieken als kleine salons. Met name die afwisseling vind ik zo leuk. Het persoonlijke contact, samen toe werken naar een doel, meehelpen aan het zelfvertrouwen van mijn cliënten. Het zijn allemaal aspecten waardoor ik zo geniet van mijn werk.

Injectables
Als cosmetisch arts heb ik mij bekwaamd in behandelingen met injectables. Met dit soort behandelingen kunnen enerzijds zowel het volume, de contouren als fijne lijntjes en plooien in het gelaat gecorrigeerd worden door gebruik te maken van fillers en anderzijds door het cosmetisch gebruik van botox kunnen expressierimpels, overmatig transpireren, tandenknarsen en migraine behandeld worden. Elk gezicht is uniek en verdient daarom een persoonlijke en zorgvuldige benadering met als uiteindelijke doel een natuurlijk en fris uiterlijk te creëren

Behandelen van spataderen
Als fleboloog houd ik mij bezig met de diagnostiek en de behandeling van spataderen. Deze spataderen zijn vaak cosmetisch ontsierend, maar ze kunnen ook op termijn leiden tot medische klachten. Beide aspecten verdienen de volledige aandacht aangezien je naast mooie benen vooral ook gezonde benen wilt.

Laseren van kalknagels
Een ander veel voorkomende en tevens ontsierende aandoening is de schimmelnagel (ook wel kalknagel genoemd). Naast bestaande behandelingen als lokale therapie, orale medicatie en pedicure is lasertherapie van deze nagels een veel toegepaste methode. Er is een aanzienlijke verbetering te verkrijgen van de aangedane nagel(s).

Hoe het begon
Ik studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Ik houd ervan om met mensen bezig te zijn en op een zo kort mogelijke termijn een gewenst resultaat te behalen. Vandaar dat ik de eerste 4 jaar na mijn studie (1996-2000) op de afdeling dermatologie van het toenmalige St. Franciscus Gasthuis (SFG) te Rotterdam ben gaan werken.
De huid is ons grootste orgaan en daarmee ook kwetsbaar en vatbaar voor allerlei factoren van binnen en buitenaf. Onderdeel van de dermatologie is de flebologie (o.a. spataderzorg). Spataderen is een echte volksziekte (20-25% van de bevolking!) die gepaard kan gaan met evidente klachten die de kwaliteit van leven dusdanig kunnen verstoren. Door een adequate aanpak van dit probleem, zowel diagnostisch als therapeutisch, kan ik mensen een aantrekkelijker vooruitzicht bieden.
Van 2001 t/m 2006 werkte ik op de afdeling flebologie van het Flebologisch centrum binnen het SFG.

Overstap naar een zelfstandig behandelcentrum
Na 10 jaar ziekenhuis ben ik gaan werken in een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). De werksfeer in een ZBC is toch totaal anders dan in een ziekenhuis. Cliënten voelen zich geen nummer en krijgen alle aandacht zowel op medisch als op cosmetisch gebied. Als arts ben je vanaf het moment van binnenkomst t/m de laatste behandeling nauw betrokken bij je cliënt. Samen streef je naar het optimale eindresultaat.